• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • МЗС України дозволяє Росії знущатися над українською Конституцією
    Опубликовано: 2006-03-22 16:23:00

    «МЗС України «закриває очі» на знущання іноземних держав над українською Конституцією і не може захистити національні інтереси. Міністерство проводить провальну зовнішню політику», – переконані лідери Блоку Бориса Олійника та Михайла Сироти. У той час, як іноземні країни брутально втручаються у внутрішні справи України й підтримують антиконституційні провокації, МЗС не може дати жорстку відсіч таким діям.

    Таке обурення лідерів Блоку – реакція на мовчання українського зовнішньополітичного відомства щодо заяв МЗС Росії з приводу «мовного заколоту» у Харкові. Зокрема, російською стороною було висловлено підтримку антиконституційного рішення Харківської міської ради про надання російській мові статусу регіональної. Російська влада висловила сподівання, що подібні рішення будуть прийняті й в інших українських регіонах.

    Останні заяви російського МЗС наша політична сила розцінює як підтримку антиконституційних процесів в Україні та нахабне втручання в її внутрішні справи. Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти обурює мовчання з боку українського Міністерства закордонних справ, яке не в змозі дати жорстку відповідь подібним іноземним випадам і захистити державу від знущання над її Конституцією. «Офіційний Київ не в силах боронити національні інтереси й проводити успішну зовнішню політику», – констатують лідери Блоку.

    «Ми вважаємо «мовний заколот» у Харкові знущанням над українською Конституцією, яка чітко визначає єдину державну мову – українську. На нашу думку, мовне питання є цілком штучним і використовується для політичних спекуляцій напередодні виборів. Впевнені, що подібні піар-кампанії амих політиків – грубе порушення українського законодавства, знущання над українською нацією та загроза національній безпеці», – заявляють у Блоці.

    “Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти"

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.